Tunmousse

TUNMOUSSE, opskrift på super lækker Tunmousse


Opskriften er til 8 personer



Ingredienser:

Tunmousse

2 dåser tun i olie cirka 350-400 gram
200 gram blødt smør
1 dl Cremefraiche 18%
1½ teske friskpresset citronsaft
½ teske groft salt
friskkværnet peber efter behag

Pynt til Tunmousse (alle dele behøves ikke)
Tomat
Agurk
Purløg
Brøndkarse
Salatblade
Citron


Fremgangsmåde

Hæld tun til afdrypning i en si.

Kom tun i en skål og findel den så der ikke er store klumper tun.
Tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft.
Rør alle tunmousse ingredienserne sammen og smag moussen til med groft salt og peber.

Fyld tunmoussen i en postejform eller en skål.
Stil den tildækket i køleskab, den skal helst stå i køleskab i min. 6 timer, men du kan lave opskriften om formiddagen og servere om aften :)

Jeg pynter min tunmousse med skriver eller både af tomater, en fin skrive agurk, og drysser med fint skåret purløg, en skrive citron topper lige pyntet. Brøndkarse kan også fint bruges, men vælg det du ønsker og bedst kan lide.


:: Værd at vide

Du vil elske denne opskrift på Tunmousse