Fiske-lasagne

FISKE-LASAGNE, opskrift på dejlig Fiske-Lasagne


Tilberedningstiden er 30 minutter



Opskriften er til 4 personer



Ingredienser:

Fiskelasagne
9-10 lasagneplader
800 gram Torsk eller Lyssejfilet, andre lign. fisk bruges.
100 gram Revet mozzarella ost

Tomat sauce til Fiske Lasagnen
2 Løg
1 Grøn peberfrugt, renset vægt
125 gram Champignon
1 dåse Hakkede tomater
1 dl. Vand
1 teske Oregano
1 bdt. Persille, frisk
Salt og peber

Den hvide Lasagne sauce:
3 spiseske Hvedemel
4 dl. gerne Letmælk
100 gram Revet mozzarella ost
Hel Muskatnød


Fremgangsmåde

Tomatsaucen

Skær løg og peberfrugt i terninger samt champignon i tynde skiver.
Svits det på en tør slip-let pande som der røres i hele tiden.
Tilsæt de hakkede tomater sammen med vand, oregano, presset hvidløg, hakket persille, salt og peber.
Kog blandingen i 6 til 10 minutter under omrøring

Den Hvide lasagne sauce:
Varm mælken.
Rør melet i under omrøring og lad det koge igennem et par minut inden osten tilsættes.
Rør i sovsen og tilsæt salt og peber samt reven muskatnød.

Læg et tyndt lag tomatsovs i et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader og derefter halvdelen af fisken. Derpå et lag bestående af halvdelen af den resterende tomatsovs og halvdelen af den hvide sovs.
Herpå igen et lag lasagneplader, resten af fisken og resten af tomat sovsen. Der afsluttes med et lag lasagneplader og resten af den hvide sovs.
Øverst drysses med reven ost.

Lad Fiskelasagnen stå 10 min. ude inden I spiser, så den lige kan hvile.


:: Værd at vide

Fisk er sundt og bør spises et par gange om ugen, prøv denne fiske lasagne det er en god måde at spise fisk på.