Æggekage med Røget Makrel

ÆGGEKAGE MED MAKREL, opskrift på Æggekage med Røget Makrel


Tilberedningstiden er 30 minutter



Opskriften er til 3 personer



Ingredienser:

Æggekage med Røget Makrel

1 røget makrel
1 løg
300 g. kogt kartoffel
4 tsk. oliemargarine
7 æg
3 dl. mælk
salt og friskkværnet peber
purløg


Fremgangsmåde

Pluk makrellen fri for skind og ben og skær i mindre stykker.
Snit løget fint og steg det 4-5 min i oliemargarine sammen med kartoffel i tern.
Tilsæt makrellen og vend rundt.
Hæld i et ildfast fad.
Pisk æg og mælk sammen og krydr med friskkværnet peber og cirka 2 teskeer salt. Hæld over fisk og kartofler.
Bag æggekagen 15-25 min eller til den er helt fast ved 200 grader. Pynt med klippet purløg.
Server med salat og rugbrød, rødbeder mv.


:: Værd at vide

Æggekage med Røget Makrel