Tunfrikadeller

TUN-FRIKADELLER, super opskrift på Tunfrikadeller


Tilberedningstiden er 30 minutter



Opskriften er til 4 personer



Ingredienser:

Tunfrikadeller

200 gram kartoffel
4 teske olie
1 løg
2 fed hvidløg
1 teske timian
2 dåse tun i vand
revet skal af 1/2 citron
1 spiseske hakket persille
salt og friskkværnet peber
4 spiseske hvedemel
2 æg
100 gram rasp
olie til stegning


Fremgangsmåde

Skær kartoflerne i tern og kog dem til de er helt møre.
Mos dem.
Svits hakket løg i olie og tilsæt hakket hvidløg og timian.
Steg kort og lad det køle lidt.
Bland kartoffelmos, løg, afdryppet tun, citronskal og persille og smag til med salt og peber.
Rør godt sammen.

Form 8 frikadeller der vendes først i mel, så i sammenpisket æg og til sidst i rasp.

Hæld olie på panden så det dækker hele bunden og varm det op.
Steg frikadellerne 3-5 min på hver side.


:: Værd at vide

Super lækre Tun-frikadeller