Laks med Varm Salat og Purløgscreme

Laks med Varm Salat og Purløgscreme


Tilberedningstiden er 40 minutter



Opskriften er til 4 personer



Ingredienser:

Laks med Varm Salat og Purløgscreme

4 laksefilet
4 teske olie

2 dl. A38 0,5 %
2 teske sennep
1 finthakket rødløg
2 spiseske fintklippet purløg
salt og peber

2 porre, fintsnittet
4 fed hvidløg, finthakket
4 teske olie
2 spiseske sukker
2 spiseske hvidvinseddike
2 dl. vand
350 gram kogt kartoffel
2 peberfrugt i små tern
200 gram ærter
2 blade iceberg, snittet
salt og peber


Fremgangsmåde

Steg porre og hvidløg blankt i olie.
Tilsæt sukker og rør rundt til det er smeltet.
Tilsæt eddike, vand, salt og peber og kog op.
Tilsæt kartofler i skiver og lad det simre min.
Vend peberfrugt og ærter i og smag til.
Tag af varmen.
Rør A38 med sennep, rødløg, purløg, salt og peber.
Steg laksefiletterne 1 min på hver af de 4 sider ved ret hård varme. Laksen skal kun netop være gennemstegt.
Anret grønsagerne ovenpå den fintsnittede salat, fordel purløgscremen derover og anret laksen ved siden af.


:: Værd at vide

Lækker ret med Laks, prøv Laks med Varm Salat og Purløgscreme