Grillet Tun med Bønnesalat

GRILLET TUN, opskrift på Grillet Tun med Bønnesalat


Tilberedningstiden er 25 minutter



Opskriften er til 4 personer



Ingredienser:

Grillet Tun med Bønnesalat

4 tun-steaks a ca. 125 g.
4 teske olivenolie
4 teske citronsaft
2 fed hvidløg, presset
2 spiseske finthakket rosmarin

2 dåse cannellini-/hvide bønner, skyllede og afdryppede
4 tomater i tern
1 rødløg, finthakket
100 gram rucola
3 spiseske olivenolie
2 spiseske citronsaft
2 teske sennep
1 tsk. flydende honning


Fremgangsmåde

Blandt olivenolie, citronsaft, hvidløg og rosmarin og vend tun'en i det. Læg i en plastbøtte med låg og mariner i køleskabet 15 min.

Bland bønner, tomater, rødløg og rucola i en skål.
Rør olie med citronsaft, sennep og honning og vend det i salaten.

Opvarm en grillpande og steg tun-steaks 1½ minut på hver side.

Anret tun og salat på tallerkener.


:: Værd at vide

Dejlig opskrift på Grillet Tun med Bønnesalat