Fiskefileter med Hvidvinssauce

FISKEFILETER, opskrift på Fiskefileter med Hvidvinssauce


Tilberedningstiden er 40 minutter



Opskriften er til 4 personer



Ingredienser:

Fiskefileter med Hvidvinssauce

6-8 fiskefileter
2 spiseske citronsaft
100 gram bacon
4 teske flydende margarine
2 dl. hvidvin
salt
4 dl. madlavningsfløde 4 %
1 bdt. persille
4 teske citron saft
salt og peber


Fremgangsmåde

Dryp fisken med citronsaft og lad den hvile 10 min.

Steg bacon på en pande, tilsæt margarine og steg fisken et par min på hver side ved meget svag varme.

Hæld vin i panden og damp fisken til den er mør.
Tag fisk og bacon op og læg i et fad. Hold det varmt.
Hæld fløde på panden, varm op og tilsæt citron og hakket persille.
Smag til med salt og peber og hæld over fisken.


:: Værd at vide

Vi elsker dejlige fiskeopskrifter, f.eks, denne Fiskefileter med Hvidvinssauce