Grillet Laks med Kartoffelsalat

GRILLET LAKS - Lækker grillet laks med kartoffel salat


Tilberedningstiden er 20 minutter



Opskriften er til 4 personer



Ingredienser:

500 g laksefilet med skind
8 stk. blade bredbladet persille
salt og peber

Kartoffelsalat
800 g kartofler
150 g rygeost
1 dl yoghurt, drænet 2%
2 spsk miracle whip light
2 spsk peberrod
1 bundt dild
1 bundt purløg
salt og peber
6 stk. radiser
Tilbehør
8 stk. salatblade
citronbåde
brød


Fremgangsmåde

Læg laksestykkerne på grillen med skindsiden nedad. Læg et par blade persille dekorativt på laksekødet og vend kødet efter ca. 3 minutter. Grill dem i ca. 3 minutter og vend den igen. Laksen er færdig når der trækker hvidt proteinstof ud af kødet. Krydr med salt og peber.

Kog kartoflerne i saltet vand i ca. 8 minutter eller til de er næsten møre og lad dem trække 5 minutter i kogevandet.

Pisk rygeost, yoghurt og mayonnaise sammen i en skål. Tilsæt peberrod, hakket dild, purløg, salt og peber.

Halver kartoflerne og vend dem i dressingen. Skær radiserne i skiver og vend dem i kartoffelsalaten.

Server laks og brød og evt. citron til.