Ovnstegte laksefileter med limesmør og sommersalat

LAKSEFILETER. Ovnstegte laksefileter med limesmør og sommersalat


Tilberedningstiden er 30 minutter



Opskriften er til 6 personer



Ingredienser:

6 laksefileter
salt og peber
50 g smør
revet skal fra 2 lime
1 bundt radiser
1 agurk
40 g pinjekerner
Et halvt icebergsalat
Tilbehør
1,5 kg nye kartofler


Fremgangsmåde

Laksefileterne lægges på en bradepande med bagepapir. De drysses med salt og peber og steges i ovnen ved 225° i ca. 10 min. indtil de får lidt farve.

Radiserne skæres i tynde skiver. Agurken halveres og kernerne skrabes ud med en ske. Agurken skæres i tynde skiver. Radiser og agurk blandes i en skål med lidt salt.

Pinjekernerne ristes gyldne på en tør pande og blandes i salaten. Salaten snittes fint og blandes med de øvrige ingredienser.

Smørret røres med limeskal.

Læg den varme laks på en tallerken og tilsæt en klat limesmør.

Salat, nye kartofler og evt. brød serveres til.