Varmrøget økologisk ørred med rosin-kompot

Varmrøget økologisk ørred med rosin-kompot


Opskriften er til 2 personer



Ingredienser:

2 røgede økologiske ørreder á 200 g.
Rosinkompot:
2 løg
1 spsk smør
1 dl balsamico-eddike
2 spsk sukker
1 dl rosiner
Peberrodscreme:
2 dl creme fraiche 38%
revet peberrod
salt og peber


Fremgangsmåde

Rosinkompot:
•Skær løg i både. Sautér dem i smør til de lige netop tager farve.
•Tilsæt balsamico-eddike, og lad den koge næsten væk.
•Tilsæt sukker og rosiner.
•Kog godt igennem, og smag til med salt og peber.
Peberrodscreme:
•Rør creme fraiche og peberrod sammen.
•Smag til med salt og peber.
Varmrøget økologisk ørred:
•Flæk fisken, og fjern forsigtig rygbenet.
•Skær bug-benene af. Vend fileterne og træk forsigtig skindet af.
•Servér fisken med varm rosinkompot og peberrodscreme.
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk